Schoonheidssalon Schiedam

Over onze schoonheidssalon in Schiedam

In onze schoonheidssalon in Schiedam kun je terecht voor een breed scala aan schoonheidsbehandelingen. We bieden zowel behandelingen voor de nagels (in onze nagelstudio in Schiedam) als voor je haar. Heb je bijvoorbeeld erg last van droog en pluizig haar? Dan is een keratine behandeling in onze schoonheidssalon een goed idee. Deze behandeling zorgt ervoor dat het haar zachter, glanzender en gezonder wordt. Keratine is een lichaamseigen stofje (eigenlijk een proteïne), waardoor het een hele natuurlijke behandeling is. Het zorgt voor stevigheid, kracht en volume. Door diverse behandelingen en een verkeerde manier van stylen kan de hoeveelheid keratine in je haar flink afnemen. Een speciale keratine behandeling in onze schoonheidssalon in Schiedam vult dit weer aan, waardoor je haar niet alleen glanzender, maar ook veel steviger wordt.

Wij werken met het merk “Braliz”. De producten van Braliz Keratin bevatten alleen maar natuurlijke ingrediënten, denk hierbij aan: oliën, extracten en zaadjes. De keratine behandeling zorgt voor glanzend, zacht en stijl haar. Dit is niet schadelijk voor het haar. Het resultaat blijft voor ongeveer 3 maanden.

Schoonheidssalon in Schiedam voor ontharen

Naast bovengenoemde keratine behandelingen voor je haar, kun je ook in onze schoonheidssalon in Schiedam terecht voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Dit doen wij door middel van wax, wat altijd een heel glad en wekenlang aanhoudend resultaat geeft. Wij kunnen diverse gebieden voor je waxen, bijvoorbeeld je benen, oksels, rug en borst, maar ook kleinere gebieden zoals je bovenlip en wenkbrauwen. Daarnaast kun je bij ons ook pedicures en manicures boeken. We hebben nagelsalon waar we je nagels kunnen voorzien van prachtige lakjes, French manicures en zelfs verlengingen met acryl. Nepnagels van acryl zijn perfect voor vrouwen die van zichzelf hele dunne, breekbare nagels hebben. Als je graag een vrouwelijke look wilt met lange, stevige nagels dan kun je in onze schoonheidssalon in Schiedam terecht voor acrylnagels. We plaatsen zowel nieuwe acrylnagels als verlengingen, dus ook als je ze reeds hebt en je ze moet laten opvullen kunnen wij je helpen.

Schoonheidssalon Schiedam

Schoonheidssalon in Schiedam voor permanente make up

De laatste behandeling die we aanbieden is die van permanente make up. Dit is zeer geschikt voor het opvullen en shapen van de wenkbrauwen, de lippen of voor je ogen. Denk hierbij aan het plaatsen van permanente eyeliner. We kunnen daar hele mooie resultaten mee bereiken en werken altijd met enkel de beste materialen en producten. Voor de wenkbrauwen passen wij de microblading als de powder-techniek toe, soms zelfs een combinatie daarvan. Dit levert een heel natuurlijk resultaat op, dat bovendien erg lang zichtbaar blijft. Al onze permanente make up behandelingen in Schiedam gebeuren met het gebruik van een pijn verdovende crème. Daardoor voel je veel minder van de behandeling en loop je voor je het weet de deur uit met de mooiste eyeliner, lippen en/of wenkbrauwen.

Neem contact met ons op