Permanente make up Schiedam

Over onze permanente make up in Schiedam

In onze salon kun je terecht voor permanente make up in Schiedam. Deze wordt geheel afgestemd op jouw wensen, bijvoorbeeld als je powder brows wilt. Vaak nemen mensen voorbeelden mee van de vorm die ze graag zouden willen. Vaak is dit mogelijk, maar soms raden we je liever een iets andere vorm aan. Wat we namelijk het liefste willen is dat onze permanente make up in Schiedam past bij de vorm van je gezicht. Wij vinden een behandeling pas geslaagd als het niet zo opvalt dat je het hebt laten doen, oftewel als het er heel natuurlijk uitziet. Overigens is jouw wens daarin doorslaggevend. Als jij een wat meer opvallende look wilt dan zorgen wij er natuurlijk voor dat je deze krijgt, precies zoals je wilt. Hetzelfde geldt voor de behandelingen in onze nagelstudio in Schiedam. Ook voor je nagels kun je voor een hele basic, maar ook een lekker opvallende look gaan.

Permanente make up in Schiedam voor je wenkbrauwen

Een van de meest gevraagde behandelingen met betrekking tot onze permanente make up in Schiedam is die voor de wenkbrauwen. Veel vrouwen (en soms ook mannen) hebben heel weinig haartjes bij hun wenkbrauwen en vinden dat ze daardoor expressie missen in hun gezicht. In onze salon kunnen we daar iets aan doen met de diverse behandelingen voor permanente make up in Schiedam. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor powder brows of microblading. Wat we ook vaak doen is een combinatie van deze twee. Dit levert namelijk een heel natuurlijk en toch ‘vol’ resultaat op. We werken daarvoor alleen met de beste materialen en producten, zodat je wenkbrauwen er voor langere prachtig uitzien. Je hoeft ze tot maar liefst 2 jaar niet meer bij te tekenen, want je wordt altijd wakker met perfecte wenkbrauwen.

Permanente make up Schiedam

Permanente make up in Schiedam voor de lippen

Naast de wenkbrauwen zijn natuurlijk de lippen voor veel mensen een puntje van onzekerheid. Als je hele smalle lippen hebt en je bent gewend ze elke dag in te kleuren of een lijntje eromheen te tekenen dan is onze permanente make up in Schiedam voor de lippen ideaal voor jou. We maken de lippen daarmee optisch groter en kleuren ze desgewenst zelfs in. Of je nu kiest voor onze permanente make up in Schiedam voor de wenkbrauwen, eyeliner of voor de lippen, we gebruiken altijd een goede pijn verdovende crème. Daardoor voel je veel minder van de behandeling. In onze schoonheidssalon in Schiedam leggen we je daarom altijd uit wat we aan het doen zijn en wat je kunt verwachten. Voor meer informatie kan je ons altijd bereiken. 

Neem contact met ons op