Nagelstudio Schiedam

Over onze nagelstudio in Schiedam

Ben je op zoek naar en fijne nagelstudio in Schiedam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden in onze schoonheidssalon in Schiedam diverse behandelingen aan voor je nagels, zoals acrylnagels, gel nagellak, poligel en zelfs een heuse French manicure. Als nagelstylistes snappen wij dat je graag door het leven gaat met super mooie nagels. Daar geniet je niet alleen zelf van, maar het ziet er ook nog eens heel verzorgd uit. Wat voor look je ook voor ogen hebt, in onze nagelstudio in Schiedam kunnen wij deze voor je verzorgen. Je kunt bij ons zowel je eigen nagels laten stylen als een set nepnagels laten plaatsen. Niet iedereen heeft immers van zichzelf sterke nagels en dan kunnen nepnagels uitkomst bieden.

Laat acrylnagels zetten in onze nagelstudio in Schiedam

Wil jij ook graag super lange nagels hebben maar zijn de jouwe daar te dun voor? Als je eigen nagels steeds te snel afbreken dan kun je in onze nagelstudio in Schiedam ook acrylnagels laten zetten. Deze worden gemaakt van een speciaal soort acrylpoeder, gemengd met vloeistof. Allereerst brengen we de zogeheten nageltip aan (als je tenminste kiest voor een verlenging van de nagels). Daarna komt er een bolletje van de acrylvloeistof bovenop, die we netjes uitwrijven tot een mooi egaal resultaat. In onze nagelstudio in Schiedam kun je vervolgens kiezen uit verschillende afwerkingen. Wil je bijvoorbeeld een hele natuurlijk ogende ronde afwerking of liever een mountain peak? We kunnen de nagels ook een beetje vierkant afronden. Dit ziet er heel stijlvol uit, zeker met een mooie kleur lak eroverheen.

Voor de nagels werken wij ook met BIAB. BIAB is een natuurlijke laag die op de nagels wordt gelakt en d.m.v. een lamp wordt uitgehard. De BIAB behandeling wordt gedaan met een Russische manicure, en zorgt ervoor dat de nagels niet afbreken, natuurlijk / verzorgd uitzien. Deze behandeling is ideaal voor nagelbijters. In onze nagelsalon in Schiedam hebben we ook veel verschillende kleuren beschikbaar, dus wat je stijl ook is, we hebben altijd een kleurtint die daarbij past.

Nagelstudio Schiedam

De overige diensten in onze salon

In onze salon vind je niet alleen onze nagelstudio in Schiedam, maar ook een heuse schoonheidssalon. Daar kun je terecht voor wax ontharing, pedicures, keratinebehandelingen en nog veel meer. Ook bieden we botox behandelingen (de botox behandeling komt in een vorm van spray en masker. Het geeft beschadigd haar een boost/ voeding. Denk hierbij aan haar die beschadigd is door het verven of hitte.),  permanente make up in Schiedam aan

Alle behandelingen worden uitgevoerd door zeer ervaren specialisten op dit gebied en altijd met alleen de beste producten. Bij ons ben je verzekerd van goede kwaliteit behandelingen en een persoonlijke benadering. We vinden het namelijk heel belangrijk dat jij als klant tevreden bent en doen er graag alles aan om dat te bewerkstelligen. Dus of je nu een nagelstudio in Schiedam zoekt of een salon voor diverse schoonheidsbehandelingen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Neem contact met ons op